Продължете към съдържанието

ПОРЪЧАЙ БАРАБАР

Пилотният тираж от 200 броя БАРАБАР на български език се изчерпа като топъл хляб. Същото трябва да кажем и за английската версия на играта. Вече можете да поръчвате от новия тираж на Барабар.

Цената на играта на български език е 68,75 лева с вкл. ДДС + доставка с избран куриер в страната. Стойността на доставката се определя по тарифа на предпочетена от клиента куриерска фирма. Също така зависи дали се доставя до офиса на куриер или на личен адрес. Доставката се заплаща от лицето, поръчало играта отделно и допълнително спрямо стойността на самата игра. За Еконт по актуална тарифа в момента цената до Еконтомат е 5,46 лева, до офис на куриера е 6.05 лева, а до адрес на получател 7,62 лева.

Пазарният механизъм, където тиражът е определящ за стойността, не ни позволява да дадем една цена на различните езикови версии на играта. Ако се интересуваш от БАРАБАР на английски, немски или испански език, остави коментар във формата за поръчка и ние ще се свържем с теб и ще те информираме за актуалната цена към момента на поръчката.

Ако работиш в училище или с деца и младежи в неправителствена организация и ти трябва повече от една кутия БАРАБАР, пиши ни, ние ще ти изпратим код за отстъпка, който да приложиш в поръчката.

ГОТОВ/А ЛИ СИ ЗА БАРАБАР?

Попълни формата долу, избери колко БАРАБАР-а искаш и ние ще се свържем с теб, за да организираме доставката по най-бързия начин.


Сдружение „Възможности без граници“ се ангажира да гарантира най-добрата рамка за защита на личните данни. Нашата политика за поверителност разяснява процеса по събиране и използване на личните данни. Данните, които съхраняваме за Вас включват име, фамилия, имейл адрес и телефонен номер.
Какво правим с данните? Използваме ги, за да се свържем с Вас и да уточним различни логистични подробности около поръчката Ви. Тази обработка се извършва за целите на стопанската дейност на сдружението, коeто е регистрирано като юридическо лице в обществена полза. Данните Ви НЕ се споделят с фирми и лица, които ги използват за „директен маркетинг“ или други търговски цели. С попълване на формата за обратна връзка Вие се съгласявате да предоставите личните си данни.